0

Fiona Hewitt

KC


Ekologiskt Trikåtyg av Fiona Hewitt  Hennes nostalgiska retrostil finns i en mängd olika teman, så som barnböcker, vintagereklam, frimärken, vykort och leksaker från hela världen.

Att resa har varit en stor inspiration i Fionas arbete, i synnerhet de fyra år som hon bodde och arbetade med att illustrerar i Hong Kong, Peking och Shanghai där hon drogs till den retro, orientaliska stylingen av en tid som gått.

Denna nostalgiska känsla har varit ett solidt tema i hennes arbete genom hela sin karriär och fortsätter att påverka hennes arbete än idag.


  • Minsta beställning: 5
  • Finns i lager
16,90kr/dm
Artikelnr fiona

Ekologiskt Trikåtyg av Fiona Hewitt 

Hennes nostalgiska retrostil finns i en mängd olika teman, så som barnböcker, vintagereklam, frimärken, vykort och leksaker från hela världen.

Att resa har varit en stor inspiration i Fionas arbete, i synnerhet de fyra år som hon bodde och arbetade med att illustrerar i Hong Kong, Peking och Shanghai där hon drogs till den retro, orientaliska stylingen av en tid som gått. Denna nostalgiska känsla har varit ett solidt tema i hennes arbete genom hela sin karriär och fortsätter att påverka hennes arbete än idag.

Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

Använd kontaktformuläret här.