0

 

 

Vi växer! 

ZannaZ expanderar och vi letar efter en positiv och pålitlig person för en deltidstjänst (med möjlighet till heltid) där du kommer att få möjlighet att vara involverad i en rad olika uppgifter. 

Som en del av vårt team kommer du att få vara med och klippa webbordrar, städa upp lite kaos och hålla ordning och reda i vår fantastiska butik, packa upp nya spännande varor och ge våra kunder en strålande service. Det är en rolig och varierande roll där du får vara med i alla delar av vår verksamhet.

Vi söker någon som har kunskap om tyger, gardiner och symaskiner för att kunna ge våra kunder rätt vägledning och service.
Men oroa dig inte om du inte är expert på allt ännu – vi är mer än villiga att dela med oss av vår kunskap och utbilda dig!

Så om du är en självgående person med viss kunskap inom tyg, gardiner, symaskiner och som inte är rädd för att ta i, skicka in din ansökan till info@zannaz.se och berätta lite om dig själv, din erfarenhet och varför du tror att du skulle vara en perfekt matchning för ZannaZ.

Hjärtliga hälsningar,
Zanna

Bli en del av vårt fantastiska team på ZannaZ!