• Snabb leverans
  • Tryggt köp
  • Gratis 5 års fullgaranti

  

En skräddarsydd verksamhet.

 

Hos oss på ZANNAZ hittar ni det ni söker bland ett stort urval trikå-  mode- och gardintyger, gardintillbehör från HASTA, inredningsdetaljer, symaskiner m.m.

Men stor passion för tyger och sybehör vill vi gärna erbjuda det där lilla extra till dig som kunder, så med handplockade tyger och sybehör från när och fjärran hoppas vi kunna locka fram skaparglädjen hos just DIG :)

- Vi har valt att sälja symaskiner av märket JANOME, BROTHER, ELNA, BABYLOCK & JUKI. De håller så hög kvalitet att man lämnar 5:års fullgaranti.
Med dessa starka varumärken kan vi erbjuda ett brett sortiment av maskiner för alla behov.

-Förutom gardinateljé och försäljning av tyger, sybehör och symaskiner så har vi även service och reparationer av symaskiner.

- Vi utför måttagning & montering av gardiner till offentlig miljö.

- Vi kan erbjuda en unik blandning av produkter och tjänster, i en serviceminded och trevlig miljö.

 

Så då lite om mig som startat ZannaZ :) 

I brist på fantasi blev företagsnamet ZannaZ ... precis jag heter alltså då följdriktigt Zanna :)

Det här med sömnad och tyger startade redan på den tiden dockorna behövde nya kläder, och som 7-åring var högst önskan när jag fyllde år att min batteridrivna symaskin (som jag lyckats ta kål på) skulle bli lagad.
Fylld av förvänta infaller sig den stora dagen men inte fick jag någon maskin lagad.... Men Pappa & storebror kom inbärande på den finaste maskin man kan tänka sig ....
En gammal uppsnoffsad Singer trampmaskin, min lycka var fullständig <3<3<3

Efter mer än 50 år har det ju det passerat många maskiner, men min första ögonsten har jag fortfarande kvar och den står i butiken.

Efter utbildning på beklädnadsteknisk linje i Helsingborg så läste jag vidare på Tillskärareakademin i Köpenhamn, där efter så öppnade jag som 18-åring min syatelje' i Åstorp.

Ja, syatelje' är väl till att ta i, men med en bäddsoffa i den lilla tvårumslägenheten så förvandlades sovrummet till ateljen dagtid.

Och med tiden blev det flytt till hus och då blev ju källaren till en perfekt Atelje'.
Med lite bättre plats än i den lilla lägenheten så började de först tyg-packarn vandra in till försäljning på hyllorna.

Och vips var det helt plötsligt väldigt trångt.

Nästa steg blev då en flytt till lokal nere på byn (Åstorp) Storgatan 35.

Något år senare blev det helt plötsligt "lite" trångt igen. och flyttlasset går till en större lokal lite centralare i byn på Torggatan 6.

Efter några år så får jag möjlighet att utöka butiksytan då grannlokalen blir ledig.
Efter det var det frid och fröjd i en del år.

Under 2008 startade vi vår webshop

Men så 2015 kommer möjligheten att förvärva en större lokal på Storgatan 12, så då går flyttlasset vidare och där befinner jag mig just nu :)

Knapp så man tror det, men den 500 kvm stora lokalen blev ju lite trång...
Så 2022 köptes fastigheten vägg i vägg och nu huserar vi i en över 1100 kvm stor lokal som fyllts med mängder av härliga tyger, sybehör och symaskiner. Ett tygparadis för sytokiga.

 

 

 

Välkomna //Zanna.