• Snabb leverans
 • Tryggt köp
 • Gratis 5 års fullgaranti

JANOME

Memory Craft 6700P

Janome Memory Craft 6700P.

Läs mer
Finns i lager
Minsta beställning: 1 st

Artikelnr: jan6700
 • Beskrivning

  Janome Memory Craft 6700P.

  Sy-, quilt- och ateljémaskin.


  Memory Craft 6700 Professional är en symaskin kombinerad av det bästa egenskaperna och fördelarna från både industri- och hushållssymaskinen.
  Du får industrisymaskinens höga syhastighet, upp till 1200 stygn per minut.
  Stort invändigt arbetsutrymme, stabil, AcuFeed övermatarsystem för perfekt matning av alla typer av tyger.
  Den populära HP industriraksömsstygnplåten tillsammans med HP industriraksömspressarfoten för exakt sömnad när det gäller extra precision vid detaljsömnad och nivåskillnader.

  Memory Craft 6700 Professional är liten som en hushållssymaskin, använder hushållsström och kan enkelt förflyttas.
  Mängder av smarta användarvänliga funktioner såsom: trådklipp-pedal, nålstopp uppe/nere, extra högt pressarfotslyft, knälyft m.m för att göra sömnaden enkel och problemfri. En ateljé symaskin av god kvalitet som får dina syprojekt färdiga snabbt och med maximal precision.

  • Sy-, quilt- och ateljémaskin (grupp 1C)
  • 200 sömmar inkl. 9 1-stegs knapphål
  • 9 mm breda sömmar
  • Alfabet med Block och Script typsnitt
  • Syhastighet 1200 stygn per minut
  • EasySet undertrådspolsystem
  • Invändigt arbetsutrymme 255×120 mm
  • Inbyggd AcuFeedFlex övermatare med diff. justering
  • SFS Plus undermatarsystem
  • Enkelt sömval på LCD tryckskärm
  • stort vit sybord
  • Snapp on byte för stygnplåt, 3 olika stygnplåtar ingår
  • 5 års full garanti
    

  Stort, 255 x 120 mm invändigt arbetsområde
  Memory Craft 6700P tillhör vår serie med det näst största invändiga arbetsutrymmet på hela 255 x 120 mm till höger om nålen.
  Perfekt för stora otympliga projekt såsom vid quiltning, hemtextil, sömnad av brud- och festkläder eller andra projekt där det extra utrymme underlättar arbetet.

   

  Användarvänlig LCD tryckskärm
  3,6” LCD tryckskärm, där du väljer och gör personliga inställningar av vald söm. Du får all information du behöver om varje enskild söm. Allt ifrån visuell bild, vilken pressarfot som är lämplig till sömmen samt alla justeringsmöjligheter som finns för vald söm.

  9 mm breda sömmar med 91 nålpositioner

  Enormt stygnbibliotek med möjlighet att sy upp till 9 mm breda sömmar. Varje enskilt stygn med unika 91 nålpositioner och 0,1 mm bredd och längdjustering, för mjuka, runda, delikata konturer. Bredden på stygnet gör dina dekorsömmar fylligare, klarare och mer distinkta.

  Du kan välja bland 200 olika sömmar innehållande: nyttosömmar, knapphål, applikationsömmar, quiltsömmar, heirloomsömmar, satängsömmar (förlängningsbara upp till 5 gånger), övergångsömmar, dekorsömmar och bokstäver (2 typsnitt) med symboler och siffror.

   

  Enkelt att trä maskinen
  Det går snabbt och enkelt att spola undertråd och du får på extra mycket undertråd på de höga, djupa ”J” undertrådsspolarna. Lägg spolen i spolkorgen, du behöver ej ”fiska” upp undertråden vilket maskinen gör själv när du startar att sy eller brodera.
  Det är även enkelt att trä övertråden. Liggande trådrulle för trasselfri och jämn transport av tråden. Kodad trådväg och avslutningsvis halvautomatisk nålträdare för enkel trädning av nålen och för snabba trådbyten.

   

  Enkelt stygnplåtsbyte med One Step™
  Att använda rätt verktyg vid rätt tidpunkt är viktigt inom sömnad. Vid sömnad i tunna tyger eller vid quiltning, gör en raksömstygnplåt hela skillnaden. Med vår One Step™ stygnplåtskonvertering kan du enkelt växla och använda det perfekta verktyget för ditt projekt. Tryck bara på spaken för att ta bort stygnplåten, för att sedan knäppa en ny på plats – det tar bara några sekunder, utan några skruvmejslar! Detta system aktiverar även en sensor som gör att bara raksöm kan sys när raksömstygnplåten är monterad. Du behöver aldrig oroa dig för att bryta en nål! Tre stygnplåtarna ingår som standard tillbehör: standard, raksöm och HP (industri) stygnplåt.

   

  Hjälplinjer på stygnplåt, spollucka och friarm
  Stygnplåtarna har följande markeringar:

  Centimeter och inch markeringar i förhållande till nålnedslag i mittpositon.
  45, 60, 90, 120 grader (bruten linje används tillsammans med 1/4” fot O).
  Nålnedslag för hörnguide 16 mm/3/8”
  Inch markeringar 1/4, 3/8, 5/8.
  Raksömstygnplåten har även hål anpassat för 1/4” foten till lapptekniksömnad.

   

  HP (industri) pressarfot och stygnplåt
  HP (High Professional) pressarfot och stygnplåt följer med Memory Craft 6700P. Den smala foten är en kopia av industrimaskinernas raksömsfot. Den smala foten i samarbete med stygnplåten som utnyttjar mataren maximalt för industrikapacitet vid stickningar, hörn och kurvor där maximal kontroll över stygn och matning krävs. Den smala foten passar dessutom perfekt som 1/4” fot och är då speciellt unik vid sömnad av pyttesmå lappar. Den smala foten är placerad över den vänstra delen av mataren med nålposition (0.5) som är den bästa nålpositionen i samarbete med griparbanan för att skapa den rakaste, perfektast raksömmen.

   

  Knälyft
  Den ergonomiska, justerbar knälyften lyfter pressarfoten. Du kan nu sitta rakt framför nålen med knälyften perfekt positionerad för frihandsquiltning, variabel zickzack eller normal sömnad.

   

  Synkroniserad över-matning AcuFeed Flex™
  Vårt unika inbyggda, synkroniserade över- och undermatarsystem ger dig perfekt matning av tyget.

  Tillsammans är matarsystemen legendariska i sy- och quilt världen tack vare sin fantastiska precision. Övermatarsystemet är avtagbart och kan förvaras i tillbehörsfacket när det inte används. Övermatarsystemet erbjuder två pressarfotsfästen, brett och smalt. Breda fötter används vid behov av undermatarens hela bredd. Den smala foten tillåter smidigare manövrering för mer detaljerat arbete och när du vill komma nära kanten.

   

  Kraftfull undermatning Superior Feed System™
  Det synkroniserade, unika och kraftfulla undermatarsystemet, matar dina tyglager med perfektion. Undermataren är boxformad och har en lång mataryta med många matartänder som tar tag i tyget redan innan nålens första nedslag.

   

  Hög syhastighet
  Vår snabbaste sy-, quilt och ateljé, med hela 1200 stygn per minut för raksöm och 1000 stygn per minut för sicksack.
  Janome teknik har möjliggjort denna otroliga hastighet för sömnad utan att kompromissa med varken stygnkvalitet eller precision.

   

  Extra tillbehör att köpa till
  Stort plexiglassybord som är perfekt till de stora sömndsprojekten. Bordet är genomskinligt och kan även användas som ljusbord för att rita av mönster.
  Pedal för trådklipp.

   

 • Fråga om produkt

  Du kan nå oss på info@zannaz.se

  Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

  Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

  Använd kontaktformuläret här.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.