0

Innov-is 10A

BROTHER


Innov-is 10A - Symaskin Upptäck den senaste innovationen inom sömnad med Innov-is 10A symaskinen från Brother.

Designad med precision och användarvänlighet i åtanke, är denna symaskin perfekt för både nybörjare och erfarna sömnadsentusiaster.

Funktioner: Mångsidig sömnad: Innov-is 10A erbjuder ett brett utbud av sömnadsfunktioner som gör det enkelt att skapa allt från kläder till heminredning.


  • Finns i lager
5.995,00kr
Artikelnr brX10A

Innov-is 10A - Symaskin

Upptäck den senaste innovationen inom sömnad med Innov-is 10A symaskinen från Brother. Designad med precision och användarvänlighet i åtanke, är denna symaskin perfekt för både nybörjare och erfarna sömnadsentusiaster.

Funktioner:

  • Mångsidig sömnad: Innov-is 10A erbjuder ett brett utbud av sömnadsfunktioner som gör det enkelt att skapa allt från kläder till heminredning.
  • Enkel trädning: Med det enkla och användarvänliga trådningssystemet kan du snabbt komma igång med dina sömnadsprojekt.
  • Automatisk trådskärning: Slipp besväret med att klippa tråden manuellt - Innov-is 10A har en inbyggd automatisk trådskärningsfunktion som sparar tid och ansträngning.
  • Broderingsfunktion: Utforska din kreativitet med den inbyggda broderingsfunktionen och skapa vackra dekorationer och mönster på dina projekt.
  • Justera sömnadslängden och bredden: Anpassa din sömnad efter dina behov genom att enkelt justera både sömnadslängden och bredden.
  • Lätt att använda: Innov-is 10A har en tydlig och intuitiv kontrollpanel som gör det enkelt att navigera genom alla inställningar och funktioner.

Med Innov-is 10A från Brother kan du ta din sömnadskreativitet till nya höjder. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är denna symaskin perfekt för att skapa unika och professionella sömnadsprojekt.

Du kan nå oss på info@zannaz.se

Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

Använd kontaktformuläret här.


Relaterade produkter