0

Dazzel 9000


Dazzle™ är en robust 6-ply tråd som består av 100% rayon- och metallblandning.

Tråden har ett naturligt lyster med en silkesleken finish, vilket gör den till ett utmärkt val för bobbinwork, hand- och maskinbroderi, virka, sticka, tillverka tofsar och fransar.

På grund av Dazzle’s™ ljusreflekterande egenskaper och inslag av metall kan detaljerna på till exempel ullapplikationer förbättras med konturstygn för den där extra glansen.


  • Finns i lager
109,00kr
Artikelnr DZ9000

Dazzle™ är en robust 6-ply tråd som består av 100% rayon- och metallblandning. Tråden har ett naturligt lyster med en silkesleken finish, vilket gör den till ett utmärkt val för bobbinwork, hand- och maskinbroderi, virka, sticka, tillverka tofsar och fransar. På grund av Dazzle’s™ ljusreflekterande egenskaper och inslag av metall kan detaljerna på till exempel ullapplikationer förbättras med konturstygn för den där extra glansen.

Användningsområde:
Bobbinwork, hand- och maskinbroderi, virka, sticka,  griparna på overlock, vänskap smycken, tofsar och fransar.

Meter/rulle: 200m
Färger: 33

Mellankraftig tråd i Rayon med inslag av metall!

En stark 6-tråds tråd, Dazzle ™ är jämförbar i vikt till en # 8 perle bomull. Denna 100% rayon och metallblandning har en naturlig ljus & glans, vilket gör det till ett utmärkt val för hantverk, virkning, stickning och framhäver detaljerna på stygnen. På grund av Dazzle's ™ ljusreflekterande egenskaper och "pop" av metall kan detaljerna på ull applikationer och skiktning förbättras med kantstygn för den extra glansen.

Användningsområde: Spolarbete, griparna på overlock, stickning, virkning, tofsar, fransar, pärlarbete, handarbete, .

Du kan nå oss på info@zannaz.se

Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

Använd kontaktformuläret här.