0

Kai sax 230


Kai Sax.

När du vill ha en riktigt bra sax som klipper lätt och snyggt, då är en Japansk Kai sax det självklara valet.

Tillverkade av rostfritt stål med blad som är helgjutna från blad till handtag, ger optimal klippbalans.


  • Finns i lager
1.039,00kr
Artikelnr kaiXX5508

Kai Sax.

När du vill ha en riktigt bra sax som klipper lätt och snyggt, då är en Japansk Kai sax det självklara valet.

Tillverkade av rostfritt stål med blad som är helgjutna från blad till handtag, ger optimal klippbalans. Greppvänliga handtag tillverkade av "Elastomer" mjuk plast som ger bästa klippkomfort. 

Syr du professionellt eller är du en av dem, som alltid har något nytt eget design på gång? Då hittar du inte något bättre sax än KAI Pro-serien!

Du känner kvaliteten på en gång när du tar i saxen, känslan av hur saxen ligger i handen. Till och med de kraftigaste materialen känns som om du skär i smör. Saxen finns i storlekarna 210-300mm, för att du ska hitta precis den sax som passar bäst i din hand och för dina behov.

Saxbladen är tillverkade av rostfritt stål (High carbon Molybdenum Vanadium), vilket ger skärkanterna extra lång levnadstid och otroligt goda klippegenskaper.
Novel Duplex Interlock skruvar sammanfogar saxbladen och ger konstant hållbar spänning mellan bladen.

KAI har en historia som går tillbaka över 100 år, baserad i Tokyo, och känd för sina fantastiskt funktionella, skarpa och hållbara skärverktyg och relaterade produkter.
Dessa egenskaper har placerat KAIs produkter bland världens bästa. Den gemensamma nämnaren – kvalitet och perfektion – bygger på den århundraden gamla traditionen och kulturen i av att smida japanska Samurai svärd.

Du kan nå oss på info@zannaz.se

Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

Använd kontaktformuläret här.