0

STARTKIT FÖR STRASS

BROTHER


STARTKIT FÖR STRASS Detta kit innehåller allt material du behöver för att skapa ett personligt Strass projekt! Du behöver en Windows eller Mac-dator för att aktivera Rhinestone Kit koden och för att använda strass funktionen via CanvasWorkspace.

Vad ingår:100 Strass mönster på CanvasWorkspace, plus möjligheten att skapa egna strass mönster4 färger hot fix strassMall-material, plockverktyg och borsteAktiveringskod för CanvasWorkspace strass-funktion Vad är CanvasWorkspace? CanvasWorkspace är en Brother molnbaserad webbapplikation som kombinerar mångsidighet med din favorit design mjukvara och den enorma klipp kraften i din Brother™ ScanNCut.

 Det är gratis att använda, och eftersom det är molnbaserat är allt du behöver en Internet-anslutning, därför finns det ingen anledning att köpa eller installera någon särskild programvara på din dator.


  • Leveranstid: 5-7dagar
  • Finns i lager
999,00kr
Artikelnr CARSKIT1

STARTKIT FÖR STRASS

Detta kit innehåller allt material du behöver för att skapa ett personligt Strass projekt! Du behöver en Windows eller Mac-dator för att aktivera Rhinestone Kit koden och för att använda strass funktionen via CanvasWorkspace.

Vad ingår:
100 Strass mönster på CanvasWorkspace, plus möjligheten att skapa egna strass mönster
4 färger hot fix strass
Mall-material, plockverktyg och borste
Aktiveringskod för CanvasWorkspace strass-funktion

Vad är CanvasWorkspace?

CanvasWorkspace är en Brother molnbaserad webbapplikation som kombinerar mångsidighet med din favorit design mjukvara och den enorma klipp kraften i din Brother™ ScanNCut. Det är gratis att använda, och eftersom det är molnbaserat är allt du behöver en Internet-anslutning, därför finns det ingen anledning att köpa eller installera någon särskild programvara på din dator.

Tillträde till CanvasWorkspace

Gå till CanvasWorkspace.brother.com - du behöver skapa ett engångs konto så att du kan skapa och spara dina egna motiv till .FCM (det ursprungliga filformatet som krävs för att arbeta med ScanNCut mönster). 
Du kommer också att kunna enkelt importera och konvertera .SVG filer till .FCM 
Med spåra funktionen kan du öppna och spåra JPG, GIF, PNG eller BMP-bilder. Naturligtvis kan ett antal andra redigeringsfunktioner också nås.

CanvasWorkspace innehåller ett antal mönster; grundläggande, gräns, logotyp och text. Rhinestone mönster kommer att låsas upp och bli tillgängliga för dig när ditt uppgraderingspaketet har aktiverats. Alla mönster i appen kan finjusteras och redigeras, så att du kan skapa och spara ditt mästerverk i din "Projekt" mapp i appen.

Så som ni kan se, är CanvasWorkspace en fantastisk molnbaserad applikation som gör att du kan kraftigt utöka ditt hantverk genom att importera projekt som du har skapat eller redigerat med CanvasWorkspace i din ScanNCut skärmaskin, via ScanNCut minnes port. Och bäst av allt ... det är gratis att använda!

Du kan nå oss på info@zannaz.se

Känner du dig fortfarande osäker på något innan ditt köp?

Skicka gärna dina frågor eller funderingar om den här varan.

Använd kontaktformuläret här.